Corendon vluchten volgen

Kijkend naar de Nederlandse tak, Corendon Dutch Airlines, bestaat sinds 2011. Het heeft op het moment (2016) drie vliegtuigen in hun vloot zitten. Ze zijn alle drie van het type Boeing 737-800. De vertreklocaties zijn Amsterdam Schiphol Airport en Eindhoven Airport. De populaire bestemmingen vanaf Amsterdam zijn Antalya, Marrakech, Nocosia (Cyprus), Banjul (Gambia) en Dubai. De vluchten worden voornamelijk aangeboden in combinatie met transfer en hotel.

Vliegtuig volgen Corendon

Vul de letters ‘CAI’ of ‘CND’ in bij het ‘Search’ veld om de vluchten van Corendon te volgen. Let op, je zal niet altijd wat zien aangezien er slechts enkele vliegtuigen zijn. Je zal in vele gevallen ook even moeten uitzoomen wil je een vlucht vinden.

Vliegtuig volgen Corendon met vliegcode CND

Vliegtuig volgen Corendon met vliegcode CAI

Nieuws

  • Er zijn nog steeds geen vluchten te volgen van Corendon naar Turkije. De minister heeft hen dringent gevraagd om deze op te schorten. Het land staat nog steeds op code oranje.
  • Januari 2020: het is nog niet zo ver maar over enkele jaren zijn er van Corendon Airlines naar alle waarschijnlijk meer vluchten te volgen van Maastricht Aachen Airport dan Schiphol Airport. Dit komt door de beschikbaarheid op Schiphol.