KLM Vliegtuigen volgen

Vlucht volgen KLM (Koninklijke Luchtvaartmaatschappij)? Met de live radar kan je de vliegtuigen van KLM zien:

De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij is de grootste maatschappij die Nederland vertegenwoordigt. Ze vliegen naar alle uithoeken van de wereld. Ze staan bekend om de vliegtuigen die grotendeels blauw gekleurd zijn. Reizen naar locaties buiten Europa en dus intercontinentaal gebeurd voornamelijk met ‘gewoon’ KLM. Reis je binnen Europa dan zal je in de meeste gevallen vliegen met de dochteronderneming KLM Cityhopper. Dit is voornamelijk voor de zakelijke reiziger. Desondanks zullen de vluchten met aanbiedingen aantrekkelijke prijzen hebben waardoor het ook interessant is voor de stedentripper.

Vluchten volgen KLM

Wil je vluchten van de KLM gaan volgen dan kan je natuurlijk in je achtertuin zitten en wachten totdat er op kilometers hoogte (mits je in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport woont) een vliegtuig voorbij komt. Het is veel leuker om een vlucht te volgen door vlak langs de landings- of startbaan te kijken. Je kan ze dan van redelijk dichtbij zien als ze vertrekken of arriveren. Met de flight tracker op de pagina kan je de KLM vluchten zoeken. De vluchtgegevens of vluchtinformatie zijn te zien als je op het vliegtuigje klikt. Tevens kan je de gegevens zoals vertrektijden en aankomsttijden op deze manier zien. Als ze achter op het vluchtschema liggen kan je zien dat ze iets vertraging hebben wat handig kan zijn als je familie of vrienden moet ophalen bij Schiphol. Vluchttijden veranderen vaak, niet altijd is het vertraging maar door gunstige vliegomstandigheden kan het ook eerder arriveren op de bestemming.

Ondanks dat België onze zuiderburen is zijn er toch vluchten van Amsterdam naar Brussel. Ga vluchten volgen bij Zaventem op:

Nieuws

  • Er zal een nieuwe vlucht te volgen zijn naar Polen door de KLM. Het gaat om de stad Poznan. Volg de vlucht vanaf 25 oktober vanaf Schiphol Airport
  • Januari 2020: 23 januari 2020: KLM is een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die test om maaltijdbakjes te hergebruiken die voornamelijk tijdens de lange afstandsvluchten gegeven worden..