Transavia vliegtuig volgen

Vlucht volgen Transavia? Deze luchtvaartmaatschappij, dat onderdeel is van de KLM Group, is een prijsvechter op het gebied van Europese vakantiebestemmingen. Met al tientallen jaren ervaring is het een gerespecteerde partij waar vele mensen met plezier mee vervoerd worden. Vertrekken zijn er voornamelijk vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam/The Hague Airport. Er gaan ook enkele vluchten van Transavia vanaf het vliegveld van Groningen. Vanuit Schiphol vertrekken de meeste vluchten, tot wel 70 naar Europese (op enkele na zoals Dubai) bestemmingen. Met name Spanje is een populaire plek waar dagelijks vluchten naar toe gaan.

Vliegtuig volgen Transavia

Vul de letters ‘TRA’ in bij het ‘Search’ veld om de vluchten van Transavia te volgen.

Nieuws

  • Malaga is populair! In en rondom de zomermaanden vliegt Transavia 2 keer per dag heen en weer naar Malaga vanaf Rotterdam The Hage Airport. Een aankomst Malaga is al na een kleine drie uur een feit. Het vliegtuig vertrek zo’n drie kwartier later weer terug naar Nederland. Buiten het seizoen is er 1 retourvlucht per dag. Voor een aankomst in Malaga vanuit Amsterdam heb je zelfs drie vluchten per dag in de zomer. Buiten de zomer zijn het alsnog twee vluchten naar Malaga Airport.
  • Van korte duur waren er vluchten te volgen van Transavia vanaf Groningen Airport naar Mallorca. De reden is dat er weer code oranje geldt voor het Spaanse eiland. De laatste vlucht zal op 2 september te volgen zijn.
  • Januari 2020: een Boeing vliegtuig van Transavia zette een landing in waarbij de wielen nog vergrendeld waren. Er bleek nog een pin in het voorwiel te zitten waar een vliegtuig mee gesleept kan worden.